Μια Ελληνική στερεοσκοπική ταινία για την ιστορία της αεροπλοΐας

 
 

Διάρκεια: Η ταινία έχει δύο εκδόσεις των 22 λεπτών και των 31 λεπτών.


Η ταινία “Πέρα από τους ουρανούς” αναφέρεται στην ιστορία της αεροπλοΐας από την αρχαιότητα έως σήμερα.

Περισσότερα από 40 αεροσκάφη και πτητικές μηχανές παρουσιάζονται σε δράση. Από τον Ίκαρο και τον Leonardo Da Vinci, τα αερόστατα, τους αδελφούς Wright και τα διπλάνα έως τα υδροπλάνα, το φημισμένο Dakota DC3, το Constellation, Boeing 707, τα πρώτα  Jets, έως το  Apollo 11 και την αποστολή στη σελήνη, από το Concorde, το SR71, F4, MIG 21, Mirage, το Airbus A300,Boeing 747 έως το Διαστημικό λεωφορείο και το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και πολλά περισσότερα...


Είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους, μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για θεματικά πάρκα, amusement parks, 4D theatres, αλλά και τηλεοπτικούς σταθμούς.


Η ταινία, με αφήγηση στην Αγγλική γλώσσα, υποστηρίζεται από 5 διανομείς στην παγκόσμια αγορά και μέσα στο χρονικό διάστημα των 2 μηνών που το διανέμουν, έχει ήδη συμφωνηθεί να προβάλλεται στην Φιλανδία, στην Αγγλία, στην Κορέα, αλλά και στο Πολεμικό Αεροπορικό Μουσείο της Βασιλικής Αεροπορίας της Μεγάλης Βρετανίας (RAF) στο Λονδίνο. Επιπλέον τοποθετήσεις σε άλλα μουσεία είναι σχεδιασμένες στους επόμενους μήνες.


Τεχνική Περιγραφή της ταινίας:

Τυποποίηση: Η ταινία είναι στερεοσκοπικής τυποποίησης, που αποτελείται από την ταυτόχρονη προβολή δύο πηγών εικόνας High Definition 1920/1080 pixels.


Ήχος: Πολυκάναλος 5.1, με εξαιρετικά ηχητικά εφέ, αφήγηση από τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Αποστολίδη και με μουσική ειδικά γραμμένη για την ταινία που συναισθηματικά υποβοηθά την δράση και μας μεταφέρει στις διαφορετικές εποχές, σκηνές μαχών, πειραμάτων, κλπ ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν μια πιο ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία.


Τρόποι προβολής – εκμετάλλευσης:

Η ταινία είναι εκπαιδευτική αλλά ταυτόχρονα ψυχαγωγική και κατάλληλη για προβολή στα σχολεία. Έτσι μπορεί να προβληθεί σε μουσεία, θεματικά πάρκα και κινηματογράφους που διαθέτουν εξοπλισμό προβολής στερεοσκοπικών (3D) ταινιών.

Η εταιρία μας διαθέτει επίσης φορητό εξοπλισμό προβολής 3D ταινιών και έτσι μπορούμε να την προβάλουμε και σε χώρους που δεν διαθέτουν τον ειδικό αυτό εξοπλισμό, όπως σχολεία, πνευματικά κέντρα κλπ. Ήδη έχουμε κάνει με επιτυχία αρκετές προβολές για σχολεία της επαρχίας .

Η ταινία ήδη προωθείται σε 3D τηλεοπτικούς και διαδικτυακούς σταθμούς. Μπορεί επίσης να μετατραπεί σε 3D DVD BLUE-RAY και να διανεμηθεί από κάποιο ειδικό έντυπο

Πέρα από τους Ουρανούς

Επικοινωνία:

N-CODE

Καραϊσκάκη 1

54641 Θεσσαλονίκη

contact@icon4d.com

Το  “Πέρα από τους ουρανούς” είναι μια ταινία για το “όνειρο του να πετάς”,

να κατορθώνεις το αδύνατο, ενάντια στην ανθρώπινη φύση.

Είναι μια ταινία που παρουσιάζει τους πιο σημαντικούς σταθμούς της αεροπλοϊας

με εκπαιδευτικό αλλά και ψυχαγωγικό τρόπο.


Trailer   ΠαρουσίασηΣκηνοθεσία:

Δημήτρης Μουρτζόπουλος

Σενάριο: Γιάννος Αιόλου,

Δημήτρης Μουρτζόπουλος

Μουσική: Γιάννος Αιόλου,

www.eolou.com

Αφήγηση: Κώστας Αποστολίδης

Στερεοσκοπικό Animation:

Icon Plus Team


Παραγωγή: Icon Plus

www.iconplus.gr


Διανομή: N-CODE Ε.Π.Ε.